Reisebestilling og oppmøtetid

Slik bestiller du reise for de som skal til Starum på kurs. Det innkallende distriktet sørger for reisebestilling.

Når skal kurseleven møte?

Innsjekkingen skjer i kompetansesenterets resepsjon. Resepsjonen er betjent fra 0800 - 1530 i ukedagene.

Ved kursstart mandag morgen klokken 0800 er det anledning til å møte søndag kveld senest kl 2300. Ved behov for assistanse utenfor dette tidsrommet kan kurseleven ta kontakt med vakthavende på 61 14 10 10. På veggen utenfor resepsjonen er det også en telefon som kobles direkte til vakthavende.

Flybestilling til Gardermoen:

Kontakt Egencia, telefonnummer: 33 08 45 70, e-post: Customer_service@egencia.no

Fakturaadresse:

DSB
Fakturamottak DFØ
Postboks 4746
7468 TRONDHEIM

NB! Ved hjemreise får kurseleven med seg personlig utstyr (uniform, hjelm etc) i en stor bag (maks 16 kg). Ved bestilling av flyreisen for grunnkurselever skal det derfor bestilles med ett ekstra kolli på hjemreisen.

Reiseutgifter

Tjenestepliktige får dekket reiseutgifter til/fra bosted i samsvar med "Særavtale for reiser innenlands for statens regning". Reisen skal foretas på den for statens hurtigste og rimeligste måte.

Hvordan kommer de seg til Starum?

Buss:

Fra Gardermoen eller Oslo S (bussterminalen) tar de Nettbuss express NX15 i mot Gjøvik. De må gå av på holdeplassen på Bilitt. Her blir de hentet ved ankomst klokken 1915 og 2215. Ønsker de å bli hentet tidligere enn disse tidene, tar de kontakt med vakthavende på Starum;  61 14 10 10.

Ved bruk av egen bil/mc:

Utbetaling av reisekostnader følger et hovedprinsipp som betyr at kurseleven får utbetalt det som for Staten er det rimeligste alternativet. Det vil i praksis si kollektiv transport. Ved samkjøring kan egen bil benyttes som transportmiddel, men de vil bli godtgjort med kilometergodtgjørelse i henhold til Statens reiseregulativ.

Har de GPS i bilen, og vil bruke denne for å finne fram: UTM 32V 6730190 - 0603650

Vegbeskrivelse: Her er et enkelt kart som viser vei til Starum. Gateadressen er Starumsvegen 86, 2850 Lena. Vi har gratis parkering.

Fly:

Skal de ta fly tur/retur Gardermoen må distriktet sørge for bestilling av flybilletter.

E-post

Det innkallende distriktet må innhente en gyldig e-postadresse fra den tjenestepliktige. Denne e-postadressen må kompetansesenteret ha senest to uker før kursstart på grunn av utsendelse av infomail til den enkelte tjenestepliktige.