Reisebestilling og oppmøtetid

Slik bestiller du reise for de som skal til Starum på kurs. Det innkallende distriktet sørger for reisebestilling.

Når skal kurseleven møte?

Innsjekkingen skjer i kompetansesenterets resepsjon. Resepsjonen er betjent fra 0800 - 1530 i ukedagene. Vakta kan nås på telefon 48 16 11 11.

Ved kursstart mandag morgen klokken 0800 er det anledning til å møte søndag kveld senest kl 2300.  

Flybestilling til Gardermoen:

Kontakt Egencia, telefonnummer: 33 08 45 70, e-post: Customer_service@egencia.no

Fakturaadresse:

DSB
Fakturamottak DFØ
Postboks 4746
7468 TRONDHEIM

NB! Ved hjemreise får kurseleven med seg personlig utstyr (uniform, hjelm etc) i en stor bag (maks 16 kg). Ved bestilling av flyreisen for grunnkurselever skal det derfor bestilles med ett ekstra kolli på hjemreisen.

Reiseutgifter

Tjenestepliktige får dekket reiseutgifter til/fra bosted i samsvar med "Særavtale for reiser innenlands for statens regning". Reisen skal foretas på den for statens hurtigste og rimeligste måte.

Hvordan kommer de seg til Starum?

Buss:

Med buss: Fra Gardermoen eller Oslo S (bussterminalen) tar du Vy express VY15 mot Gjøvik. Du må gå av på holdeplassen på Bilitt. Her blir du hentet med taxi/minibuss ved ankomst klokken 1915 og 2215.

Ønsker du å bli hentet tidligere enn disse tidene, må du selv bestille taxi for transport fra bussholdeplassen og opp til Starum. Taxi kan bestilles hos Østre Toten taxi: 61 16 19 00.

Bussavganger mellom Gjøvik skysstasjon - Starum (søndager - rute B46): Klokken 1515, 1715, 1915, 2115.

Entur – nasjonal reiseplanlegger kan også være til hjelp.

Ved bruk av egen bil/mc:

Utbetaling av reisekostnader følger et hovedprinsipp som betyr at kurseleven får utbetalt det som for Staten er det rimeligste alternativet. Det vil i praksis si kollektiv transport. Ved samkjøring kan egen bil benyttes som transportmiddel, men de vil bli godtgjort med kilometergodtgjørelse i henhold til Statens reiseregulativ.

Har de GPS i bilen, og vil bruke denne for å finne fram: UTM 32V 6730190 - 0603650

Vegbeskrivelse: Her er et enkelt kart som viser vei til Starum. Gateadressen er Starumsvegen 86, 2850 Lena. Vi har gratis parkering.

Fly:

Skal de ta fly tur/retur Gardermoen må distriktet sørge for bestilling av flybilletter.

E-post

Det innkallende distriktet må innhente en gyldig e-postadresse fra den tjenestepliktige. Denne e-postadressen må kompetansesenteret ha senest to uker før kursstart på grunn av utsendelse av infomail til den enkelte tjenestepliktige.